teisipäev, 4. mai 2010

MEIE KLASSI UHKED NÕIAD






VALIK JUTTE NÕIDADEST

NÕIDADE PÄEV. LAURA LEMMING
Kuna lähenemas oli volbripäev, siis reedel, 30.aprillil oli meie koolis nõidade päev. Volbripäeval peavad kõik nõiad pidu ja kihutavad luudadega ringi, nii juhtus ka meie kooli noorte nõidadega. Kõik olid riietunud nõidadeks ja kooli kihutati luuaga lennates. Vahetundide ajal olid nõiad aulas ning mängisid ja tantsisid. Meie klass korraldas klassisisese parima nõia konkursi. Igaüks tegi endaarust parimale nõiale medali. Võitis Gedly viie medaliga. Veel said medaleid Anna-Liina, Rasmus ja Eike-Kirke. Muidu tublid nõiad olid veel Lauri, Jako, Triin ja Mehis.Päeva lõpus katsetasid noored nõiad oma luudasid ja toimus lahe nõidade võidusõit.






NÕIDADE PÄEV. EIKE-KIRKE KIVISTIK
Neljapäeval, 30.aprillil tulid algklasside lapsed kooli nõiariietes. Vahetundide ajal käisime aulas nõidade kokkutulekul. Seal pidime muusika saatel ringis käima ja ennast näitama. Neljandal vahetunnil oli kooliõues nõidade jooksuvõistlus, kus nõiad kihutasid luudade ja vaipadega. Oli väga lõbus päev.







NÕIDADE PÄEV. TRIINU- LIIS FOMITŠEV
Meie koolis oli nõidade päev, sest oli volbriöö. Siis pidi igaüks panema selga nõiariided. Kes tundsid ennast nõidadena, läksid aulasse. Seal nad täitsid igasuguseid ülesandeid. Nad laulsid ja tantsisid ringis. Pärast toimus sõidukite (luudade) näitus. Meie klassis oli 9 nõida. Mõnel nõial oli kaasas ka loom. Kellel kass, kellel ämblik ja veel teisigi. See oli vahva koolipäev.




KES ON NÕIAD? JAKO SERG
Nõiad oskavad võluda.Nad on kurjad ja targad. Neil on pikk nina, kortsus nägu ja hambad on nürid ning kollased. Neil on kanajalgadel seisev maja ja nad elavad metsas. Nad käivad öösiti luuaga sõitmas. Neil on ka võlukepp.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar